RONSSON

RONSSON

DEN SVENSKA SOMMAREN 2024
är som vanligt igen. Vi fick en försmak i maj/juni hur det kan vara, med både sol och jättevarmt. Såpass att jag inte ens kunde vara ute med min kol. Men så blev det mest som det brukar – varannandagsväder. 
Husbilen fick fortsätta vila läänge, men så plötsligt såg det ut som att det nog kunde fixa till sig – så packa in i husbilen och iväg!
Det blev en sväng ner till Jönåker och jag hann med en runda med 3 mysiga damer som hörde till klubben. Tyckte inte det gick så där rysligt bra, men jag slog rakt och kom in med samma boll. Räknade sen ihop och konstaterade att jag faktiskt hade sänkt mig 😉 Länge sen sist! 
Nå sen var tanken att åka vidare till nästa bana, men antingen skulle det bli regn eller så var det tävling 🙁  Skrutt oxå!
Så på hemvägen tittade jag in till Hasse och Lena på Löts Camping utanför Strängnäs och fick lite fika och massa prat!

SOMMAR I SVERIGE 2024
Ja, en sak är säker, jag åkte hem minst en vecka för tidigt!!Nollgradigt med snö och elände! Men nu är i alla fall golfsäsongen igång igen, så snart blir det lite ordning på torpet. Husbilen ska hämtas hem och göras i ordning, för sommarens resor.
En liten bildkavalkad från Spanien kommer här!

VINTER I SPANIEN 2023 -2024
Det blev jul även i år och i Spanien. Hittills har det varit värmerekord ända sedan jag kom i oktober. 
Bönder och naturen önskar sig regn, det som kommit i höst är inte ens mätbart. Nu skriver vi mitten av januari och än har det inte kommit regn. 
Idag, den 17 januari har vi haft dryga 25 grader varmt – men svalare luft är på ingående. Hoppas bara inte februari blir lika kall som förra året! Köp av bil är på gång, en liten Flintabil…

SOMMAR I SVERIGE
Ett blandat galleri på vad som hänt i sommar.

I SVERIGE 2023
Japp, så har en vinter gått över i Spanien igen och nu var det dags att vända ”röda faran” hemåt. Ingen snö, men kallt som attan!
Har varit på sjukan och kollat mig efter den eländiga förkylningen, och det var ingen spricka alls, det är ett hjärta som inte håller samma takt som jag, samt en kraschad ryggkota pga benskörhet. Så det blir varvat i sommar med läkarbesök, golf och husbil!

OTUR IGEN
Nix, jag har inte ramlat i trappan eller så. Men jag åkte på en rejäl förkylning som varade i ett par, tre veckor. Och som grädde på moset så hostade jag sönder revbenen. Jodå, jag har gjort det förr med, men den här gången fick jag till och med sprickor. Ont, det gör ont, som  Lena PH sjunger.
Försökte golfa i förra veckan, men fick bryta efter 7 hål – och nu är det golf-förbud ännu en vecka 🙁
Bild på mina trevliga blommor, ja, både tjejerna och mandelträden!

Å  nu är det vinter å skidan den slinter…

Fast näe, vi har ingen snö här nere, bara i bergen! Men kallt är det! Hela februari var det buskallt.