GOLF

GOLF

Mitt intresse som pensionär är golf. Nyttigt med motion, frisk luft och social gemenskap. Under åren som gått har det blivit en del skojsamheter och mycket av det finns det bildbevis på.


SPANIEN – RIQUELME 2016 – 2017!
Japp, så flydde jag vintern i Sverige denna gång! Och givetvis blev det i närheten av där jag trivts sen tidigare. Den här vändan har jag hyrt en lägenhet privat och jadå, trivs ypperligt! Sånär som på en envis lunginflammation…
Här är i alla fall några bilder på hur jag bor!
Lyan alltså!
Och här kommer en salig blandning av bilder från tillvaron i Spanien – med golf!
Bilderna här!

LANNA LODGE  ÖREBRO 2016
Det blev en sväng till Örebro och Lanna Lodge med Angela där vi lirade match.
Första dagen blev oavgjort, dan därpå vann jag och jag lovar – jag är mäkta stolt! Att vinna över Angela tillhör definitivt inte det enklaste, hon har tävlingsnerver som heter duga, men den här gången höll jag min nerver i styr också tydligen. Trots vissa utflykter i naturen med bollarna!!!
Bilder här!

ÖLAND 2016
Ja, det blev en sväng till Ölandet i år! Jag hade förväntat mig sol, bad och golf hela veckan. Lurad! Hann med 2 golfrundor, sen blev det regn för hela slanten, så jag gav upp och åkte hem mitt i veckan.
Några bilder blev det dock – klicka här!

MÄLAREN CLASSIC 2016
Spelade jag med Angela. Vi klev upp 10 placeringar per dag…synd att det inte varade fler dagar bara!

VÄRMLAND OCH 5-DAGARS 2016
Gick toppen de första dagarna, sen blev det som vanligt. 

PORTUGAL 2016
Så blev det en vecka i Portugal med klubben. 17 medlemmar hängde på. Vi förväntade oss vackert väder och spela golf i linne och shorts. Det blev en hel del regnkläder istället! Usch och fy tyckte vi nog allihop, men hade roligt ändå.
Bilderna ligger på min Facebooksida

FRIIBERGHARNA  2016
Varje år samlas en del av de ”gamla” Friibergharna för en runda med lite gott och blandat efteråt – och för att dela gamla minnen sedan klubben startades. Inte alla har varit med riktigt från början, men de flesta! I år såg det ut på följande vis – BILDER HÄR!

GOTLAND 2016
Så har vi då gjort Gotland igen! Golfen gick inge vidare för min del, men det fanns så mycket annat som väger upp allt! Kolla gärna på bilderna så kan du få en hint om varför det är så rasande roligt…
Bilder här!

THAILAND 2016
Dags igen för en tripp  till värmen!
Bilder här!

 

FRIIBERGHS-medlemmar som var med från början…sågs på banan även sommaren 2015, med en runda och åt sedan Viggos goda mat.
Bilder här!


FRIIBERGHS Seniorers 2-dagars 2015
gick till Orresta! Och minsann, i å vann en dam! Grattis Agneta!!
Bilder här!


ALCADIESA april 2015
Så blev det en resa tillbaka till Alcadeisa! I år blev vi hela 30 som for iväg, de flesta från Friiberghs GK med Viggo som reseledare.
Bilder här!