OK SENIORGOLF

OK SENIORGOLF

HÖSTGOLF 2018 MED OK-SENIORERNA
Ännu en gång slapp vi både paraply och sjöstövlar. Faktiskt blev det perfekt golfväder, fast det syntes inte direkt på allas resultat.
Höstens vinnare blev Johnny Sandberg, tätt följd av Ronnie och Alf Jäfverström.
Friiberghs Golfklubb var generös på greenfee som vanligt, och banan är i toppskick i år. Kanske inte riktigt som Bro Hof, men å andra sidan är det inte riktigt den sortens bana klubben strävar efter heller.

Men killar och tjejer – vi är väl fler som gillar golf – var är ni? Hör av er till mig så lägger jag in er för kommande utskick med inbjudan!
ronnie@ronsson.se, 070-508 1197


HÖGSOMMAR 2018 PÅ ÅRETS FÖRSTA SENIORGOLF!
Redan i maj var det högsommar och jag var rädd att det skulle hinna ta slut lagom till vårens Seniorgolf. Men icke, vi seglade fram med klubbor och bollar i härliga 25-30 grader! Dagens vinnare blev Alf Jäfverström, Ronnie 2:a och Johnny Sandberg som god 3:a! Med hopskrapat prisbord och så pass få deltagare så räckte dock priserna till alla 🙂

SLUT PÅ SOMMAREN – HÖSTGOLF 2017!
Ja, så blev ännu ett år färdiggolfat för oss OK-iter! Den här gången befann vi oss på Roslagens Golfklubb med Anders och Ulla-Britt Lövkvist som värdpar.
Då gräset var frodigt så försvann en och annan boll, och scorerna blev rätt höga. Men vann även denna gång gjorde Claes Borg, tätt följa av först Anders Lövkvist och därefter Ulla-Britt Lövkvist! 
Bilder här!

 

VÅRENS DRABBNING 2017
I maj var det dags igen, inte alla, men några av oss kom sågs och segrade! Som så ofta, var vi på Friiberghs Golfklubb och fick ett strålande mottagande i form av sol! Och varmt dessutom. Dagens stora vinnare var Claes Borg med en 75:a i resultat som åtföljdes av Anders Lövkvist på 79. Övriga resultat låter vi var och en komma ihåg själv 🙂
Bilder här!


HÖSTENS OK-SENIORER PÅ GOLFBANAN
September 2016 bjöd på riktigt gottigt väder! Råkallt på morgonen, men redan efter några svingar blev det härligt sensommarväder. Det är vi inte vana vid precis i det här gänget. Men vi njöt i fulla drag och lirade bitvis riktigt fin golf…Dagens vinnare blev Claes Borg! Som 2: seglade Alf Jäverström in och på 3.e plats Anders Lövkvist. Sen kom vi andra i rask takt efter…
Bilder här!


VÅRGOLF 2016
Ja, så blev det en ny omgång igen med väldigt fina resultat! Vi fick bra väder som omväxling, vi åt lite gott och det blev några bilder!
Bilder här!


OK SENIORER PÅ GLOBEN
Den 21 april  2015 samlades ett antal seniorer vid Globen för att dels åka ”kulan” upp på Globen, och därefter inta en 3-rätters lunch på Flitiga Lisa.Bilder från det trevliga arrangemanget hittar du här!


 

BOWLING
Nedan bilder från annan bollverksamhet !

OKboule3

Boulespelare – under golfuppehållet!
OKboule4
OKboule2