RONSSON

RONSSON

SOMMAR I SVERIGE 2024
Ja, en sak är säker, jag åkte hem minst en vecka för tidigt!!Nollgradigt med snö och elände! Men nu är i alla fall golfsäsongen igång igen, så snart blir det lite ordning på torpet. Husbilen ska hämtas hem och göras i ordning, för sommarens resor.
En liten bildkavalkad från Spanien kommer här!

VINTER I SPANIEN 2023 -2024
Det blev jul även i år och i Spanien. Hittills har det varit värmerekord ända sedan jag kom i oktober. 
Bönder och naturen önskar sig regn, det som kommit i höst är inte ens mätbart. Nu skriver vi mitten av januari och än har det inte kommit regn. 
Idag, den 17 januari har vi haft dryga 25 grader varmt – men svalare luft är på ingående. Hoppas bara inte februari blir lika kall som förra året! Köp av bil är på gång, en liten Flintabil…

SOMMAR I SVERIGE
Ett blandat galleri på vad som hänt i sommar.

I SVERIGE 2023
Japp, så har en vinter gått över i Spanien igen och nu var det dags att vända ”röda faran” hemåt. Ingen snö, men kallt som attan!
Har varit på sjukan och kollat mig efter den eländiga förkylningen, och det var ingen spricka alls, det är ett hjärta som inte håller samma takt som jag, samt en kraschad ryggkota pga benskörhet. Så det blir varvat i sommar med läkarbesök, golf och husbil!

OTUR IGEN
Nix, jag har inte ramlat i trappan eller så. Men jag åkte på en rejäl förkylning som varade i ett par, tre veckor. Och som grädde på moset så hostade jag sönder revbenen. Jodå, jag har gjort det förr med, men den här gången fick jag till och med sprickor. Ont, det gör ont, som  Lena PH sjunger.
Försökte golfa i förra veckan, men fick bryta efter 7 hål – och nu är det golf-förbud ännu en vecka 🙁
Bild på mina trevliga blommor, ja, både tjejerna och mandelträden!

Å  nu är det vinter å skidan den slinter…

Fast näe, vi har ingen snö här nere, bara i bergen! Men kallt är det! Hela februari var det buskallt.